YAZAR BULUŞMASI

1 Haziran Dünya Çocuk Günü'nde çocuklarla buluşmak. Milli Egemenlik İlkokulu 3/D sınıfı öğrencileriyle, sınıf öğretmenleri Serap Çizgeç danışmanlığında  okudukları Leblebi Kokulu Şehir  kitabının söyleşisini yaptık.Öğrencilerimiz kitabı hem keyifle hem de anlayarak o kadar güzel okumuşlar ki.. Çok güzel bir söyleşi oldu kendileriyle. Ayrıca minik öğrenciler hoş bir sürpriz de yaptılar ve yazar öğretmenleri için özel bir çiçek de hediye ettiler. Bir de günün asıl sürprizi öğrencimiz Fatma Betül Çizgeç'ten geldi. Fatma Betül de bir hikaye kitabı yazmış ve  kitabını Mesut KOCAMAN'a hediye etti. İlkokul sıralarından çocuk yazarların yetişmesi ne güzel.Yine Elanur da kitaba dair özel bir resim çizmiş yazarımız için. Bu çok özel söyleşi imkanı için, Mesut KOCAMAN'a teşekkür ederiz.

21.06.2022 86

21-06-202221-06-2022