Milli Egemenlik İlkokulu

Vizyon: Milli Egemenlik İlkokulu olarak; 1-Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç olarak kabul edilir. 2-Okulumuzun her velisi, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilir. 3-Okulumuzda herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışır. 4-Okulumuzun çevrede eğitim-öğretimin en iyi gerçekleştiği, her yönüyle adını duyuran örnek bir okul olmaktır.

Misyon: -Mükemmelliği hedefleyen nitelikli personelimiz ile öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak. -21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecekbilgi ve beceriler kazandırmaktır.

Başarılar: 2012 Yılı İlçe SBS 1.LİĞİ

Saatler: 8:20 Toplanma ............11:55 Öğle Yemeği 12:55 Toplanma............14:40 Paydos
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0274 6141277

WEB - https://milliegemenlik.meb.k12.tr

Adres - Durak Mahallesi Mülayim Tepe Caddesi No20 TAVŞANLI KÜTAHYA

Öğretim Şekli :Tam Gün Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Durak Mahallesi Mülayim Tepe Caddesi No:20 TAVŞANLI/KÜTAHYA

Adres - Durak Mahallesi Mülayim Tepe Caddesi No20 TAVŞANLI KÜTAHYA

Ulaşım Karayolu ve Demiryolu ile İlçemize ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Tavşanlı İlçe Merkezinde Mülayim Tepe bitişiğindedir.Kütahya ya 50 km uzaklıktadır.